Over mij

Mijn naam is Stefaan Depreiter en ik ben gepassioneerd door vrachtwagens, kraanwagens en mechanica in het algemeen. In 2008 besliste ik mij te specialiseren op het gebied van transport, hijswerk, industriƫle verhuizingen en de daaraan gerelateerde montagewerken of interne verplaatsingen van machines en installaties.
Ik wou echt een meerwaarde betekenen voor mijn klanten en opdrachten uitvoeren die anderen niet kunnen. Mijn eerste kraanwagen was dan ook helemaal vanaf nul ontworpen. Gestart vanaf een leeg chassis kwam ik uiteindelijk tot het resultaat waarvan je hieronder nog enkele foto' kan bewonderen. Ik wou een kraanwagen met unieke troeven, waardoor ik zelfs op de moeilijkste plaatsen kon komen, waar anderen niet aankunnen.

Deze kraanwagen was zeer geschikt, maar doorheen de jaren merk je steeds verbeteringen op. Het was dan ook logisch dat ik een tweede kraanwagen zou ontwerpen. Dit keer begon ik niet vanaf nul, maar nam alle kennis die ik opgedaan had bij het maken en gebruiken van de eerste kraanwagen mee.

Het resultaat is dan ook een nog betere kraanwagen met tal van voordelen & extra's.

Maar het blijft niet enkel bij een kraanwagen. Ik ben dan ook een monteur met kraanwagen. Dit betekent dat ik bijspring als hulpmonteur in de anders verloren momenten tussen hijswerken in.

Hieronder nog enkele foto's en de tekening van mijn oude en nieuwe wagen.

Sfeerbeelden

foto foto foto foto